Tallers de Rewilding

Creació de Jardins Silvestres

Petites accions x Temps = Grans resultats.

Aquesta senzilla equació resumeix en poques lletres tota una filosofia de fer i una manera de viure que conforma la base de tots els èxits obtinguts pels genis i personatges més importants de la història.

Amb la implementació de petits canvis en les nostres rutines i el nostre entorn anirem canviant el curs del nostre camí i el nostre impacte sobre el món i la nostra pròpia vida.

Què aprendrem al taller de rewilding?

Al taller de rewilding aprendrem a alliberar-nos de creences auto-limitants i de prejudicis, mirar el món amb una mirada nova, neta i sobretot, optimista.

Amb una mirada nova, aprendrem a llegir el nostre entorn per a conèixer la fauna i la flora autòctona essencial i identificar-ne els elements que podem i volem potenciar.

rewilding-03
rewilding-04

I llavors?

Llavors ens posarem, literalment, mans a l’obra: construir caixes niu, fer una bassa o muntar un mur de pedra seca són només alguns dels exemples del que podem fer amb pocs recursos per a començar a atraure la natura.

En unes poques hores, el taller de rewilding et mostrarà les primeres passes que pots fer per a convertir el teu entorn en un espai acollidor per a la Natura i per a tu mateix.

Com són i on es fan aquests tallers?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus pharetra sit amet sem a feugiat. Aliquam interdum vulputate eleifend. Duis vulputate tellus lorem, pharetra tempus elit dapibus vitae.

Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.Quisque molestie blandit turpis vel euismod. In vulputate imperdiet aliquet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus pharetra sit amet sem a feugiat. Aliquam interdum vulputate eleifend. Duis vulputate tellus lorem, pharetra tempus elit dapibus vitae. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque molestie blandit turpis vel euismod. In vulputate imperdiet aliquet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Vols participar en un taller de rewilding?