Tallers de Rewilding

Resilvestrant de dins cap enfora

Petites accions x Temps = Grans resultats.

Aquesta senzilla equació resumeix en poques lletres el poder immens i inimaginable que tens com a individu per a iniciar, desenvolupar i catalitzar grans canvis tant a la teva vida com a la societat i al planeta.

No són paraules grandiloqüents, està passant. Els canvis ja han començat i tu no hi pots faltar.

Ser més feliç, més pur i més lliure per a salvar el planeta. Resilvestra’t l’anima per a resilvestrar el món. De dins enfora.

Què aprendrem al taller de rewilding?

Al taller de rewilding aprendrem a alliberar-nos de creences auto-limitants i de prejudicis, farem neteja de falses necessitats i obligacions i observarem el món amb una mirada nova, neta i sobretot, optimista.

Amb una mirada nova, serem capaços de veure Natura no només on hi és, sinó encara més important: on hi pot ser.

Aprendrem a llegir el nostre entorn per a conèixer la fauna i la flora autòctona essencial i identificar-ne els elements que podem i volem potenciar.

rewilding-03
rewilding-04

Practicarem?

I tant! Ens posarem, literalment, mans a l’obra: construir caixes niu, fer una bassa o muntar un mur de pedra seca són només alguns dels exemples del que podem fer amb pocs recursos per a començar a atraure la natura.

En unes poques hores, el taller de rewilding et mostrarà les primeres passes que pots fer per a convertir el teu entorn en un espai acollidor per a la Natura i per a tu mateix.

Com són i on es fan aquests tallers?

Situada a tocar literalment del Parc Natural del Montnegre, al terme municipal de Sant Genís de Palafolls, hi trobem la Clariana de Fabra. Un tros de bosc on podem comprovar com la convivència en simbiosi entre les persones i la Natura pot resultar en un paradís per a totes dues parts.

Durant un o dos dies, segons la opció escollida, passejarem per l’entorn treballant el pensament lateral, l’anàlisi constructiu, l’optimisme, la curiositat, l’observació i la paciència, entre d’altres, per a mirar de rescatar la nostra ànima més original i entusiasta.

Llavors ens iniciarem en el resilvestrament d’espais, començant per la planificació: anàlisi de l’entorn, identificació de punts de biodiversitat, possibilitats de potenciament, mesures d’atracció de flora i fauna...

I per acabar-ho de rematar, posarem en pràctica real algunes tècniques i alternatives que posteriorment podrem aplicar immediatament quan arribeu a casa vostra!

I si et pensaves que aquí acabava tot, doncs no, encara hi ha més:

Per a assegurar-nos que el taller tingui repercussió real en la teva vida, t’oferiré assessorament i seguiment posterior de les accions que vulguis dur a terme al teu àmbit, perquè fent xarxa, entre tots, puguem sumar els nostres impactes positius.

Vols participar en un taller de rewilding?

Si vols participar en un dels meus tallers o vols més informació, envia'm les teves dades de contacte i la teva consulta o comentaris a través d'aquest formulari.

Si ho prefereixes també pots contactar amb mi per correu electrònic a james@jamesmanresa.com.

    Vull aliar-me amb la Natura!

    Subscriu-te al Newsletter per a aprendre com viure en simbiosi amb la Natura i passa a formar part de la Comunitat Integral Rewilding.