SERVEIS

Com et puc ajudar

Mai no és massa tard. La Natura és agraïda i et recompensarà si canvies la mirada i li retornes espais que ella t'omplirà de nova vida en poc temps.

rewilding-01

Disseny de Jardins Silvestres

Gaudeix de la bellesa d'un jardí o balcó ple de vida i transforma el teu espai en un refugi de Natura. Aprofitant els recursos disponibles, optimitzant les condicions existents. Contribueix a la recuperació de la biodiversitat autòctona i conserva les comoditats que et fan feliç.

Tallers de Rewilding

Al taller de rewilding aprendrem a alliberar-nos de creences auto-limitants i de prejudicis, mirar el món amb una mirada nova, neta i sobretot, optimista. Amb una mirada nova, aprendrem a llegir el nostre entorn per a conèixer la fauna i la flora autòctona essencial i identificar-ne els elements que podem i volem potenciar.

rewilding-04

Tens algun dubte o consulta?

Si t'interessa algun dels serveis que ofereixo, tens dubtes o vols més informació, envia'm les teves dades de contacte i la teva consulta o comentaris a través d'aquest formulari.

Si ho prefereixes també pots contactar amb mi per correu electrònic a james@jamesmanresa.com.

    Vull aliar-me amb la Natura!

    Subscriu-te al Newsletter per a aprendre com viure en simbiosi amb la Natura i passa a formar part de la Comunitat Integral Rewilding.